Pori Senior Open varaukset käynnissä

29.12.2020

Porissa kilpaillaan Seniorien vuotuinen avoin kilpailu tällä kertaa tammikuun alussa. Muistutuksena myös että tämä kisa on yksi osakilpailu seniorien MM-karsintakilpailuista Karsintaa finaaliin heitetään 6.1.2021 – 16.1.2021 ja itse finaali sunnuntaina 17.1.2021 Ensimmäiset Pori Senior Open 2021 kilpailuerät on täyttyneet 6.1.2021 nopealla aikataululla.

Koronatilanne on arveluttanut keilaajia ja meitä järjestäjiä koko syksyn ja pieni epävarmuus on lykännyt päätöksiä kilpailun kohtalosta. Pieniä muutoksia ja tarkennuksia on tehty kilpailuformaattiin: Palkintopotti ja finalistien määrä on sidottu osallistujien keilaamien plokkien määrään. Palkintopotti/finalistien määrä toteutuu täysmääräisenä jos 4-sarjan suoritusplokkeja tulee 210 kpl. ( tällä hetkellä olevien varauksien mukaan on jo toteutumassa jo yli puolet tuosta ). Tarkemmin tuosta on mainittu itse kilpailukutsussa joka löytyy alla olevista linkeistä.

Itse kilpailuun olemme sopineet myös toimintamallin, jota pyydämme kohteliaasti noudattamaan. Kilpailussa olevilla valvojilla on hengityssuojaimet. Kilpailijoille suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä ainakin rata-alueen ulkopuolella. Yleisölle tulee jakoon ilmaisia maskeja ja ohjeistetaan turvaväleistä. Radan vaihto kahden keilatun sarjan jälkeen, jotta radalla liikkuminen saadaan pienemmäksi. Edellä mainitut ohjeet siksi, että jokainen omalta osaltaan osallistuu tartuntamahdollisuuksien ehkäisyyn ja saadaan kunnialla siltäkin osin tämä läpi vietyä.

Ystävällisin terveisin tervetuloa Poriin

Ari Kotiranta

 

Kilpailuun liittyvät informaatio löytyy täältä https://porinkeilailuliitto.sporttisaitti.com/kilpailujen-tulokset/

 

Radanhoito: https://porinkeilailuliitto.sporttisaitti.com/@Bin/334553/Pori+Senior+Open+2021.pdf